Tiden har bara sprungit iväg sist jag skrev var 17 april. Sen dess har det hänt sjukt mycket.
Men vad har hänt då?
 
Nilla & Belle:
Debuterade sin första LB på Frostas bergodalbana till gräsbana med ett stopp in mot kombinationen.
Fortsatte med lite LB:er som gick lite si och så med volt och avtrillning.
 
Börjes cup
1-3 Junli var vi på första meetinget för både Nilla och Belle. Där var hon anmäld till 3 LB:er för att försöka sätta 2 nollor till ungponny SM. Första dagen satte de en klockren nolla och även andra dagen satte de ännu en fin nolla och där med färdigkvalad till SM. Så tredje dagen fick hon gå en LC+ istället.
 
Ungponny SM 19-21 Aug
Dit åkte Nilla med familj själva då en annan bara hade 4 dagar ifrån BF så fick snällt stanna hemma och vänta på att bebis ville titta ut. Första dagen satte de en fin nolla i kval 1 dagen därpå blev de 4 fel men gick vidare till final på söndagen. Finalen red de ännu en fin nolla, var kvalitetsbedömning och resultatet blev 0 fel 16,6 vilket blev en 4:e placering i ungponny SM!! så grymt stolt.
 
Hösten:
I år fick Nilla hoppa Belle under ponnyallsvenskan och red 3 omgångar med omhoppning och inte en bom som föll. Laget slutade som slutgiltiga vinnare. De var så grymt duktiga.
Har även blivit 2 dressyrtävlingar med 2 stycken LC:2 65,5% och 66,66 % och en LB:1 61,25.
Vi avslutade hösten med att hoppa på hemmaplan LB och debut i LB+ trots att Nilla blev avbockad på framhoppningen inför första klassen red hon 2 kanonrunder. Så roligt att se dem utvecklas tillsammans.
Nu laddar vi om till nästa års säsong som startar i Helsingborg 6/1.
 
Mitt liv då:
En annan bara växte och var lagom rund när vi var på börjes cupen haha. Vår lilla var beräknad den 23 augusti men valde att titta ut den 20 augusti kl 13,22 mitt under skiftbytet på förlossningen. Det blev en liten son som fått namnet Kevin. Komiskt nog föddes han under andra dagen Nilla var på SM.
 
Nu har Belle vila innan hon sätts igång med mycket markarbete och kondition.
 
Ha det bäst
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej